Your browser is no longer supported. Use an up-to-date browser to make full use of all content.
Back to start page
Stories
NEW YORKER vjen në Ferizaj!
Bashkohu me ne në festën e madhe të hapjes, të premten, 7 Maj 2021, në Ring Mall në Ferizaj, Kosovë.
Më në fund po ndodh: NEW YORKER po hap dyqan në Ferizaj! Të Premten, 7 Maj 2021, do të ketë një hapje madhështore me shumë oferta. Aty do të gjeni një gamë të gjerë të stileve dhe tendencave më të fundit të modës në rreth 846 m² hapësirë. Koleksionet e veshjeve të femrave dhe meshkujve përbëhen nga markat e NEW YORKER, FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU dhe CENSORED si dhe një mundësi e madhe zgjedhjesh për AKSESORË. Veshje për përditshmëri ose veshje elegante për festa - tek NEW YORKER do të gjeni kombinimin e duhur, për çdo rast! Ne gjithmonë kemi tendencat më të fundit, të cilat nuk duhet t’i humbni. 

Me rastin e hapjes, dyqani i ri në Ferizaj do të ketë një ofertë shumë speciale për ju: Nga 7 Maj 2021 deri në 9 Maj 2021, ju do të merrni një zbritje prej 5 € për blerjet me shumën 25 € ose më shumë. Për blerjet me shumën 50 € do të merrni një zbritje prej 10 €. Artikujt me zbritje përjashtohen nga promocioni. Ne mezi po ju presim!
 
Dyqani i NEW YORKER 
Ring Mall 
Magjistralja Prishtinë
70000 Ferizaj                
 
Orari i hapjes:
E hënë – E diel: 10:00 - 22:00